- 27 februari 2007 -
HUB wint met de ARC de pitch voor de stand van Bacardi op Horeca Event Bar:nl op 3 en 4 april.

- 8 februari 2007 -
HUB is geselecteerd voor MAAK 2.0; een besloten prijsvraag voor jonge architecten voor het ontwerp van het Strandpaviljoen aan de Maas in Rotterdam. link naar project

- 13 oktober 2006 -
Onder het genot van een Biertje?! is de vernieuwde Uithof geopend.

- 1 juni 2006 -
Met de nieuwe studio van Martijn in de voormalige electriciteitscentrale DCR Den Haag is HUB nu stevig geworteld als Randstedelijk Collectief met vestigingen in Rotterdam, Amsterdam en Den Haag.

- 9 januari 2006 -
Op de 50e editie van de Horecava pakte Bacardi uit met de meest opzienbarende beursstand; Tornado by HUB.

- 1 december 2005 -
Opening van het balkon van Club Panama; in hogere sferen met wandwolk en booths.

- 21 oktober 2005 -
Gevonden Ontwerpen (Robbert) is los. Vandaag vieren we de opening van de nieuwe studio aan de Maashaven in Rotterdam.

- 11 september 2005 -
Vandaag gaat Talpa's nieuwste talkshow 'on air'. Voor 'Linda+Beau op Zondag' werkte HUB mee aan de ontwikkeling van set en decor. HUB verraste de programmamakers met een serie gewaagde voorstellen en deed grondig onderzoek naar de positionering van presentatoren, camera's, meubilair en publiek.

- 1 juli 2005 -
Feestelijke lancering van Emma-Architecten; een samenwerkingsverband van Marten [HUB] en Jurg Hartog in de 3e Weteringdwarsstraat in Amsterdam.

- 28 juni 2005 -
HUB vestiging Rotterdam heeft vaste grond (en water) onder de voeten! Gevonden Ontwerpen (Robbert) is vanaf 1 juni gevestigd in het voormalige kantoor van de Graan Elevator Maatschappij van architect Herman Haan samen met Studio Popcorn, VennixVermeesch architecten en Stealth Ultd. en bovenburen Now&Wow.

- 27 juni 2005 -
Vernieuwde HUB site in de lucht! Nu inclusief de laatste projecten, publicaties, nieuws en deels met Engelse vertaling!

- 5 april 2005 -
HUB neemt Style & Hospitality Award in ontvangst! Theme:nl beoordeelde vormgeving en stijl en roept Now&Wow uit tot 'Best New Club'. Juryrapport.